Oficiální pasování "A" mužstva do 1. ligy s podporou Azeťáčku (přípravka)+ 3 třída

01.08.2013 18:00

Dobrý den všem,

 

rádi bychom, aby vaše děti byli součásti programu, který je pro veřejnost připraven v souvislosti s prvním sehraným zápasem v sezóně, v němž  AZ Havířov (poprvé jako prvoligový tým) změří své síly s mužstvem HC Oceláři Třinec.

 

Slavnostnímu zahájení tohoto zápasu bude předcházet ceremoniál, při němž bude A-tým AZ Havířov oficiálně pasován na tým první ligy.

Tohoto ceremoniálu se přímo na ledě zúčastní i děti přípravky + 3.třídy. Při slavnostním nástupu doprovodí  nejmenší azeťáčci, v klubových dresech, hráče obou týmů  na led a zůstanou na něm po celou dobu pasovacího ceremoniálu, který provedou zástupci města spolu v vedením klubu. Nejmenší hráči tak zažijí na vlastní kůži jedinečnou a neopakovatelnou chvíli po boku svých vzorů a nasají atmosféru v hale, kterou před zápasy zažívají hráči A-týmu.

 

Ceremoniálu se mohou zúčastnit všechny děti přípravky, tedy i slabší bruslaři. Nejde o bruslení, ale o doprovod hráčů. 

 

Potvrďte, prosím, svou účast, spolu se sdělením, zda máte a v jaké barvě, klubový dres, vedoucímu trenérovi vaší skupiny, tedy panu Kusému nebo panu Littnerovi, co nejdříve, abychom vás mohli do programu zařadit !   

Pokud nemáte své brusle, je možné domluvit jejich zapůjčení s trenéry.

Kontakt na trenéry: Miroslav Kusý  777774072, Jan Littner 734131479